ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ:

«Η Σοφία των παιδιών» λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα..

ΜΕΤΑΦΟΡΑ:
Για όσους το επιλέξουν, προσφέρεται η μεταφορά των παιδιών από και προς το σπίτι με σχολικό λεωφορείο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, όπως θεσπίστηκαν το καλοκαίρι του 2014, οδηγούμενο από τον έμπειρο οδηγό μας.


ΥΠΝΟΣ:
Τα παιδιά που παραμένουν στο σταθμό μέχρι το απόγευμα μπορούν να ξεκουράζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε κανονικά κρεβάτια με υποαλλεργικά στρώματα.


ΔΙΑΤΡΟΦΗ:
Στο σταθμό μας παρέχεται πρωινό, μεσημεριανό και φρούτο, με πρόγραμμα που επιμελείται η διατροφολόγος μας και στηρίζεται στη μεσογειακή διατροφή ενώ η διαδικασία του φαγητού είναι αναπόσπαστο τμήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ:
Στη «Σοφία των παιδιών» δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην επιλογή των νηπιαγωγών μας. Είναι όλες απόφοιτοι ΑΕΙ και μόνιμα απασχολούμενες και, το σημαντικότερο, από την πρώτη μέρα γίναμε όλοι μαζί μια δεμένη ομάδα.
Με την ίδια φιλοσοφία έχουν επιλεγεί και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες του σταθμού μας, ο οδηγός μας, η υπεύθυνη καθαριότητας αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας: παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, λογοθεραπευτής και διατροφολόγος συμπληρώνουν την ομάδα μας.